Yritys

Maansiirto Jorma Vainio Oy on perheyritys, jossa koneiden ja autojen kanssa työskentely siirtyy isältä pojalle. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista maarakennusurakointia Lapissa.

Yrityksemme sai alkunsa vuonna 1969 yhden hengen yrityksenä. Ensimmäinen työmaa oli Kittilä–Kaukosen tien peruskorjaus. Ensimmäinen kosketus matkailurakentamiseen tuli jo 1967, kun 15-vuotias Jorma Vainio osallistui isänsä kanssa ensimmäisen saksalaisen hiihtohissin pystytykseen tunturin juurelle.

Sittemmin Maansiirto Jorma Vainio rakensi suuren osan pohjoisimman Suomen teistä. Tunturissa työnjälkemme näkyy niin maailman huippulaskijoiden kisarinteissä kuin mökkikylissä.

Tänään työllistämme 40–50 henkilöä. Asiakkaitamme ovat mm. Kevitsa Mining, Agnico-Eagle Finland, Levi Ski Resort, Morenia, Levin Vesihuolto, Kittilän kunta , Lappland Goldminers AB ja Pahtavaaran kaivos. Toimitilamme sijaitsevat Kittilässä, jossa meillä on myös oma maanottoalue.

Vuonna 2007 saimme Kittilän kunnan ja Kittilän Yrittäjien yrittäjäpalkinnon. Palkinto kuuluu koko hienolle työporukallemme ja asiakkaillemme.

Maarakennustöihin ryhdyin 15-vuotiaana isäni pyöräkuormaajan kuljettajana. Vuosien varrella on urakoitu monenlaisissa kohteissa ja aina on yritetty vastata asiakkaan tarpeisiin. Poikani Janne on jo kolmannen polven maarakentaja.
Jorma Vainio, yrittäjä, toimitusjohtaja

Ajankohtaista